Rodovo podmienené násilie ako indikátor Indexu rodovej rovnosti - výzva pre členské štáty EÚ? - Valkovičová, Veronika
Koncept rodovo podmieneného násilia v diskurze, ktorý európska verejná politika svojim pôsobením formuje. Štruktúra indexu rodovej rovnosti. Verejná politika európskych štruktúr (agenda Generálneho riaditeľstva pre spravodlivosť DG JUST).