Rodinná mediace v České republice a možnosti jejího uplatnění v sociální práci - Holá, Lenka
Rodinná mediácia v Českej republike, a to z hľadiska jej legislatívnych podmienok a uplatnenia mediácie v sociálnej práci. Na úrovni českej legislatívy je mediácia regulovaná zákonom č. 202/2012 Sb., o mediácii.