Vybrané makroekonomické ukazovatele Grécka v období pred vstupom do HMÚ - Vongrej, Marián
Vybrané makroekonomické ukazovatele Grécka v období pred vstupom do Hospodárskej a menovej únie. Ide o ukazovatele HDP, štátnych príjmov a výdavkov, verejného dlhu, obchodnej bilancie, miery inflácie a nezamestnanosti.