Od angažovanosti k výsledkom - Uriga, Ján
Nákladová efektivita a schopnosť vytvoriť organizáciu zameranú na zákazníka. Tvorba nástrojov na kvantifikáciu zamerania na zákazníka a ich efektívne využívanie. Päť fáz zákazníckej angažovanosti.