Zdanlivá oáza menšej brutality - Haluza, Ivan
Násilie páchané extrémistami. Na Slovensku menej problémov ako v západných krajinách. Ublíženie na zdraví, násilie a nebezpečné vyhrážanie. Čo hovoria policajné a súdne štatistiky. Tvrdšie tresty.