Revolta zachvátila i Balkán - Pressburg, Adrian Peter
Masové nepokoje v Bosne a Hercegovine. Scény ako z Kyjeva. Vlna protestov - úder ľudu na štátnu mafiu. Požiadavky demonštrantov. Európski vysokí komisári v Bosne a Hercegovine. Nastal čas bezodkladne konať.