Prieskum: Podniky a spoločenská zodpovednosť na Slovensku - Záležáková, Eliška
Postoje našich manažérov k spoločenskej zodpovednosti v skúmaných podnikoch. Ekonomický a ekologický aspekt spoločenskej zodpovednosti podnikov. Globálne problémy a spoločenská zodpovednosť.