Treba rozlišovať typy zákazníkov? - Mišík, Martin
Charakteristika zákazníkov podľa typov, a to rýchlosti rozhodovania a požadovaných informácií. Cieľové skupiny zákazníkov a správny štýl komunikácie profesionálneho obchodníka.