Identifikácia klastrov v odvetviach kreatívneho priemyslu v Slovenskej republike - Havierniková, Katarína
Štruktúra kreatívneho priemyslu v SR. Analýza a identifikovanie potenciálnych odvetví vhodných pre vznik klastrov v oblasti kreatívneho priemyslu v Slovenskej republike prostredníctvom aplikácie kvantitatívnej metódy Shift – share analýzy.