Stratégia spoločensky zodpovedného podnikania a udržateľnosti z pohľadu konkurencieschopnosti podniku - prípadová štúdia - Stankovič, Lýdia
Spoločensky zodpovedné podnikanie v 3 oblastiach: ekonomickej, sociálnej a environmentálnej. Zodpovednosť k životnému prostrediu. Prípadová štúdia v podniku Oil Partner s.r.o. Výsledky a vízie podniku: zákaznícka orientácia, rozvoj zamestnancov, komunitný rozvoj.