Pohľad na kreativitu a súťaživosť v kontexte manažmentu vzdelávacej inštitúcie - Jurková, Jana
Prezentácia výsledkov realizovaného prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, ktoré z metód vyučovania v rámci procesuálnych pedagogických procesov majú vplyv na kreativitu a tiež súťaživosť.