Tendencie koncentrácie podnikov v kontexte synergických efektov - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Koncentrácia a stratégia externého rastu podniku. Synergické motívy. Oceňovanie prírastku hodnoty. Zdroje prírastku peňažných tokov. Manažérska efektívnosť. Operačná a finančná synergia.