Internetové informačné zdroje pre investorov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Finančné stránky na internete. Prieskum, ktorého cieľom bolo zistiť, ktoré finančné stránky na webe poznajú, resp. preferujú študenti Ekonomickej univerzity v Bratislave.