Obaly sú osou logistiky - Hudec, Marián
Jednoduché skladovanie a správne rozloženie výrobkov v priemyselnom obale je trendom, ktorý sa neustále zdokonaľuje. Využívanie priestoru v logistike sa odráža pri nakladaní obalov a predstavuje redukciu logistických nákladov.