Uplatnenie metodiky Balance scorecard v súkromnom podniku - Antošová, Mária, 1965-
Oblasť merania výkonnosti sa neustále rozvíja, vznikajú nové koncepty, ktoré môžu mať pri implementácii stratégie v podniku mimoriadny význam. Jedným z takých nástrojov je koncept riadenia výkonnosti podniku Balanced Scorecard.