Liberalizacija torgovych otnošenij meždu Jevropejskim Sojuzom i SŠA - Lipková, Ľudmila
Proces liberalizácie obchodných vzťahov medzi USA a Európskou úniou. Rokovania o Transatlantickej zóne voľného obchodu a investičného partnerstva (Transatlantic trade and investment partnership).