Analiz denežnych perevodov v Respubliku Moldova - Raneta, Leonid, 1982-
Migrácia pracovnej sily v Moldavskej republike. Údaje o zamestnanosti a nezamestnanosti v Moldavskej republike (2000-2011). Peňažné prevody zo zahraničia. Regióny, z ktorých sú prevody uskutočnené - krajiny EÚ, Spoločenstvo nezávislých štátov a iné. Priame a zahraničné investície. Saldo obchodnej bilancie a prevody uskutočnené fyzickými osobami.