Manažment rizík v poisťovníctve - Daňová, Monika
Risk manažment poisťovne je zodpovedný za oblasť riadenia rizík a navrhovanie optimálnych procesov tak, aby poisťovňa podstúpila minimálne riziko. Nástroje riadenia rizika prostredníctvom nových prístupov k solventnosti, dohľadu a riadenia rizika.