Psychotesty: kritizovaná i uctívaná součást přijímacích řízení ve státní správě - Červenková, Alena
Uchádzači o prácu vo verejnom sektore musia počítať s náročným prijímacím konaním, ktorého súčasťou sú aj psychotesty. Ako nastaviť psychologické testovanie.