Interní komunikace z jiných pohledů - Šmidochová, Martina
Autorka sa pozera na internú komunikáciu z pohľadu svojich osobných skúseností, z pohľadu zmeny firemnej kultúry a z pohľadu modernej sociálnej komunikácie.