Mapy kriminality a možnosti jejich využití při ovlivňování kriminality - Svatoš, Roman
Nové informačné systémy v podobe "Máp kriminality", teda ekonomicky dostupných systémov, ktoré by zvýšili efektivitu práce bezpečnostných zborov pri plnení úloh. Nástroj, ktorý by pomohol k objektívnejšiemu prognózovaniu kriminality, čím by umožnil navrhovanie vhodnejších opatrení predovšetkým preventívneho charakteru.