Konsolidovaný celok obce / mesta - Jakubíková, Hana
Charakteristika konsolidovaného celku vo verejnej správe v podmienkach Slovenskej republiky analýzou konkrétnej účtovnej jednotky verejnej správy – obce / mesta. Problematika konsolidovanej účtovnej závierky vo verejnej správe.