Spôsoby páchania a utajovania trestných činov v intenciách ochrany osôb a majetku - Viktoryová, Jana
Rozmanitosť spôsobov páchania a utajovania trestných činov a význam ich poznania pre ochranu osôb a majetku. Utajovanie trestných činov a zakrývanie trestného činu formou zničenia, maskovania, falzifikovania, inscenovania informácií alebo jej nositeľov.