Teoretická východiska problematiky retence vysokoškolských studentů - Švec, Václav
Poznanie problematiky retencie vysokoškolských študentov a implikácie pre súčasnosť v USA a v EÚ, osobitne v Českej republike. História a základné koncepty retencie. Determinanty úspechov vysokoškolského vzdelávania.