Nové ciele, nástroje a regulačné rámce pre európske poľnohospodárstvo a životné prostredie - Huba, Mikuláš
Spoločná poľnohospodárska politika EÚ na obdobie 2014 až 2020, nový akčný program by mal podporovať medzinárodné regionálne procesy, ktorých cieľom je zmeniť globálne hospodárstvo na inkluzívne ekologické hospodárstvo a udržateľnú sociálnu a environmentálnu budúcnosť našej planéty a jej generácií.