Konkurencieschopnosť a jej pozícia v hospodárskej politike SR - Baláž, Peter
Vývoj komoditnej štruktúry exportu a importu SR. Vývoj relatívnej obchodnej bilancie, vývoj salda obchodnej bilancie. Konkurencieschopnosť vybraných skupín komodít. Analýza vývoja konkurencieschopnosti SR pomocou vybraných multifaktorových ukazovateľov.