Program rozvoja vidieka a životné prostredie - Kenderessy, Pavol
Politika rozvoja vidieka ako súčasť Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ na dosiahnutie trvalo udržateľného rozvoja vidieka a multifunkčného využitia poľnohospodárskej pôdy.