Mestské poľnohospodárstvo - tradície a nové cesty rozvoja - Supuka, Ján
Progresívne trendy obnovy a rozvoja poľnohospodársky využívaných plôch na území mesta, respektíve vidieckych sídel, ktoré nadobúdajú v poslednom období vysokú aktuálnosť. Posilnenie multifunkčnej hodnoty kultúrnej krajiny, vytvorenie priestorov pre rekreáciu a oddych.