Podhodnotený jüan ako determinant konkurencie schopnosti USA a EÚ na medzinárodných trhoch - Zábojník, Stanislav, 1984-
Charakterizácia vývoja čínskeho jüanu, jeho dopadov na základné ciele hospodárskej politiky Číny a USA, ale sekundárne i na ekonomiku EÚ 28.