Od štíhlého podniku ke štíhlému podnikání - Košturiak, Ján
Podnikateľský model CANVAS. Rámcový postup zmien. Transformácia podnikania a niektoré zmeny v podnikoch. Analýza potenciálov a príležitostí. Zmeny v podnikateľskom modeli. Štíhly podnik a štíhle podnikanie. Riešenie začína u zákazníka. Klasický prístup "inovovania s plytvaním" a rýchle interakcie so zákazníkom.