Regenerace organizačního řízení: imperativ doby - Tóth, Endre
Kritika hierachických štruktúr. Citlivý vzťah štruktúr a procesov. Japonský vplyv na organizačnú tvorbu. Iniciatívy synergického vnútrofiremného podnikania. Fraktálový organizačný boom. Staronové paradigmy organizačnej tvorby.