Interní komunikace vypovídá o firemní kultuře - Tejnorová, Jitka
Firemná kultúra ovplyvnená odborom podnikania, internými predpismi a ľuďmi, ktorí v spoločnosti pracujú. HR manažér a interná komunikácia. Interná komunikácia v procese náboru zamestnancov. Podceňovaná krízová komunikácia. Rozvoj talentov ako dôležitý nástroj internej komunikácie a motivácie. Príklady z praxe.