Osobné dôchodky v Európskej únii - Pénzeš, Peter
Od roku 2010 sa európske inštitúcie začali systematickejšie venovať problematike dôchodkových systémov členských štátov. EIOPA bola poverená vypracovaním zásad novej právnej úpravy osobných dôchodkových produktov. Objasnenie kontextu a doterajších výsledkov tejto iniciatívy.