Tvorba trust building performance indexu a jeho aplikácia na vybrané elektronické trhy - Dráb, Radovan
Otázky budovania dôvery na elektronických obchodných platformách. Pojem dôvera v elektronickom prostredí. Mechanizmy napomáhajúce k budovaniu dôvery. Metodika umožňujúca merať úroveň dôvery poskytnutej na elektronických obchodných platformách prostredníctvom kompozitného indexu budovania dôvery.