Procesné modelovanie ako nástroj zvyšovania výkonnosti v územnej samospráve SR - Fričová, Darina
Prezentácia výsledkov spoločného postupu modelovania procesov správy komunálneho vlastníctva, ktoré organizačne zabezpečuje Magistrát mesta Košice.