Davoské fórum 2014 - Jirásek, Jaroslav A.
Svetové ekonomické fórum vo švajčiarskom Davose v dňoch 22.-25. januára tohto roku. Kľúčový dokument fóra: Globálna konkurencieschopnosť 2013-2014. Teoretické východiská správy a ich obmedzenia. Globálne riziká 2014.