Chile 2013: supervolební rok - Beranová, Marie
Na jeseň minulého roku v Čile prebiehali voľby na niekoľkých úrovniach. Okrem voľby nového prezidenta prebehli paralelne voľby do poslaneckej snemovne, časti senátu a do regionálnych rád. Pozornosť médií pútal najmä súboj dvoch hlavných kandidátok na post prezidenta - Michelle Bachelet a Evelyn Matthei.