Význam Východného partnerstva pre energetickú a obchodnú politiku EÚ - Drieniková, Kristína, 1982-
Príspevok poukazuje na význam Východného partnerstva pre strategické rozvojové zámery EÚ v oblasti jeho multilaterálnej dimenzie v zameraní na oblasť energetickej bezpečnosti a zároveň poukazuje na jeho významné miesto v zahraničnoobchodnej politike EÚ.