Možnosti využitia benchmarkingu pri hodnotení výkonnosti v samospráve - Hrabovská, Zuzana
Meranie a hodnotenie kvality a efektívnosti poskytovania verejných služieb na úrovni municipalít. Východiská uplatnenia benchmarkingu v samospráve. Benchmarkongové indikátory. Aplikácia metódy benchmarkingu pri hodnotení verejných služieb poskytovaných vybranými miestnymi samosprávami v Slovenskej republike.