Konkurencieschopnosť EÚ a komparácia z pohľadu medzinárodných indexov - Sopková, Gabriela
Analýza konkurencieschopnosti EÚ a jej komparácia z pohľadu medzinárodný indexov - Index globálnej konkurencieschopnosti, Index kvality podnikateľského prostredia, Európsky rozhodovací index.