Medzinárodná konkurencieschopnosť a pozícia energetickej bezpečnosti v jej podpore - Szökeová, Silvia
Čínska ekonomika a jej hospodárska politika v oblasti podpory vlastnej konkurencieschopnosti. Svetový rebríček konkurencieschopnosti krajín (IMD) a (WEF). Konkurencieschopnosť SR. Inovačná výkonnosť krajín EÚ (2011).