Energetická politika Európskej únie a Slovenskej republiky - Lištiak, Peter
Energetická politika EÚ a SR. Dlhodobá vízia energetickej stratégie. Energetická bilancia SR v kontexte cieľov energetickej stratégie. Prostriedky na zabezpečenie cieľov energetickej politiky. Ďalšie smerovanie v oblasti energetickej politiky.