Analýza znalostí funkcí MS Excel potrebných k výuce pravdepodobnosti a statistiky - Horáčková, Petra
Výsledky analýzy vedomostí základných funkcií MS Excel, ktoré sa používajú pri praktickej výučbe predmetu Pravdepodobnosť a štatistika na Vysokej škole polytechnickej v Jihlave. Ide o časový pohľad (doba, kedy sa študenti s funkciou stretli po prvýkrát), úroveň ich vedomostí a povedomie, či ide o maticovú fukciu.