Islandský "bitcoin" chce zbaviť krajinu bánk - Mravčák, Alexander
Prichádza ďalšia nádejná kryptomena, islandský auroracoin. Nápad na islandký "národný bitcoin" dostal podnikateľ a fanúšik virtuálnych mien, ktorý vystupuje pod pseudonymom Baldur Friggjar Odinsson. Najpopulárnejšie kryptomeny v súčasnosti.