Ženy online - Revická, Gabriela
Čoraz viac vyhľadávané internetové podnikanie. Nižšie vstupné náklady, menšie riziká, široký priestor na získavanie spätnej väzby, nápaditosť. Internetové podnikanie príťažlivé pre ženy. Príklady zo života šikovných žien-podnikateliek.