Visieť na oblaku sa opláca - Žuffa, Radovan
Cloud computing dáva predovšetkým menším firmám možnosť dostať sa za výhodných podmienok k najnovším a najmodernejším riešeniam. Firmy usporia tým, že sa zbavujú vlastníctva počítačových služieb. Hlavný benefit cloudu je, že naštartuje inovácie. Najčastejšie využívanie cloud computingu.