Quo vadis študent manažmentu? - Pružinský, Michal, 1952-
Je pre študenta manažment vedou? Ako a podľa čoho študovať alebo skôr neštudovať. Produktívna tvorivá práca počas manažérovho života - štart. Vzdelanostná úroveň a kvalifikácia podnikateľov. Akcent na celoživotné vzdelávanie, ktoré sa pre manažéra stáva nevyhnutnou súčasťou jeho kariéry.