Obstarávanie nájomných bytov - Neupauerová, Zuzana
V koncepcii štátnej bytovej politiky do roku 2015 bola prijatá úloha pripraviť návrh právneho rámca pre uplatnenie nových ekonomických nástrojov štátu pre stimuláciu investorov pri rozvoji súkromného nájomného sektoru.