Algoritmická mediácia - Lévy, Pierre
Počiatky novej epochy sociálnej komunikácie, zameranej na vytvorenie spoločného svetového vedeckého majetku, zahŕňajúceho nielen tradičné publikácie, ale aj nespracované dáta a softvérové nástroje slúžiace na ich využitie.