Analýza hodnotovo orientovanej pozície firmy - Kintler, Jakub, 1979-
Význam a vplyv hodnotovo orientovanej cenotvorby na výsledok hospodárenia analyzovaného subjektu. Základné vymedzenie vnímanej hodnoty produktu spotrebiteľom. Komparácia hodnotovo orientovanej pozície firmy s hodnotovým vnímaním spotrebiteľa. Analýza vplyvu uplatnenia prezentovaného prístupu v cenotvorbe na hospodársky výsledok firmy.